Hola, por favor selecciona tu idioma

Hola, por favor regístrate aquí

¿Aún no eres miembro?
para descubrir el nuevo, mejorado y galardonado English Live.

Close

+1 (617) 603-98-80

Bienvenido a "World of Sports"
Join in the fun as we discuss and practice talking about our favorite sports.
Categoría:Lifestyle
Lenguage: English
Miembros: 1055
Oficiales: samantha (Administrator)

¿Estás seguro de querer dejar este grupo?

¿Estas seguro que quieres eliminar el tema de discussion Sonte, Shqipëri-Portugali, kuqezinjtë synojnë rezultat pozitiv?
Por ahasaj1 el 07-09-2015 14:44:45
Sonte, Shqipëri-Portugali, kuqezinjtë synojnë rezultat pozitiv

“Kemi nisur përgatitjet që në momentin e hedhjes së shortit. Përgatitjet po shkojnë mirë dhe jo vetëm unë, por i gjithë ekipi do të japë maksimumin. Nga forma e treguar shohim shenja pozitive dhe shpresojmë për një ndeshje të mirë”, ka thënë Berisha.

Ndeshja ndërmjet Portugalisë dhe Shqipërisë nis në orën 20:45. /KosovaPress/

- See more at: http://www.kosovapress.com/sq/futboll/sonte-shqiperi-portugali-kuqezinjte-synojne-rezultat-pozitiv-24444/#sthash.uDIchQoU.dpuf

IF YOU DON`T UNDERSTAND IT ,TRANSLATE IT .

IT`S IN ALBANIAN LANGUAGE.

Por SMercado156 el 07-09-2015 22:12:51
RE: Sonte, Shqipëri-Portugali, kuqezinjtë synojnë rezultat pozitiv
Why don't you speak English,for God's sake?!
Por ahasaj1 el 08-09-2015 4:19:31
RE: RE: Sonte, Shqipëri-Portugali, kuqezinjtë synojnë rezultat pozitiv
couse i`m from albania.